úterý 10. května 2011

Amandine dinner



Nedávno jsem byla s A v Amandine na večeři. V jejich menu je plné, nemohu to jinak nazvat, než mňamek a já jen velmi těžko vybírala. V poslední době mám slabost pro pečivo, a tak jsem se rozhodla, že zkusím hot dog& hot cat. Když mi po chvíli jídlo donesli a já se zakousla do bagety, měla jsem ji snad úplně všude. V tu chvíli jsem byla velmi vděčná, že jsem tam s A na poklidné večeři a ne na rande s nějakým hochem. 

Následně jsem si uvědomila, bohužel díky událostem minulého měsíce jsem zase singl a tím pádem zpět ve hře. Za tu dobu jsem již stačila obdržet pár pozvání na oběd, večeři, drink, či kávu. Tato pozvání mně donutila položit si otázku: „Jak moc by se změnil můj výběr jídla, kdyby se skutečně jednalo o rande?“ Odpověděla jsem si, že výrazně. Pravděpodobně bych tam místo hot dogu & hot cat měla nějaký salát, který si na prvním, či na rande všeobecně dávám vždy a rozhodně bych oželela čokoládovou tartaletku . Dále mně napadla i další otázka: „Co je vlastně nejideálnější  a nejvhodnější jídlo na první rande?“  Všichni sice tvrdí, že by dívka měla být co nejpřirozenější, osobně tomuto názoru neholduji. Já třeba zbožňuju steaky a v nadsázce by se dalo tvrdit, že bych byla schopná sníst na posezení i celou krávu, jenže po takovém jídle bych si přišla přitažlivá asi jako parní válec a jediné na co bych následně měla chuť, by bylo stočit se do klubíčka a spokojeně usnout. Z mého hlediska se tedy jako nejvhodnější jídlo hodí onen zmiňovaný salát. I když pravděpodobně je ideální všechno, pokud je to s mírou. 

A jaké je dle vašeho názoru nejideálnější jídlo na prvním rande?



Doporučuji.


Hot dog&Hot cat


čokoládová tartaletka, mmmm











I love:








???








(weheartit.com)
xx B
wearing: šaty - showroom (díky Kátě&Kátě), boty, šála -H&M, bunda - Zara, brýle Ray-Ban

7 komentářů:

  1. Já si na prvním rande dávám zásadně krvavý steak - jen ať si hoši zvykají od začátku, že mě je lepší šatit, než živit :-D

    OdpovědětVymazat
  2. samé mňamky tu dávaš :) a ten rozchod ma mrzí

    OdpovědětVymazat
  3. Dala bych si něco, co mám ráda, ale také něco, co se dá "inteligentně" sníst. Takže nedoporučuji špagety s rajčatovou omáčkou nebo třeba bagety, které bych ani nestrčila do pusy (což se týká právě Amandine :-). A dezertík bych si rozhodně neodpouštěla.

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož jsem zatím randila pouze s mým ex-přítelem, jediné co dokážu napsat je pizza s ananasem. Jedli jsme ji pořád. Čtvrt roku jsem ji nemohla ani vidět.

    OdpovědětVymazat
  5. jsme na tom podobně.zrvona dneska jsem s kamarádkou probírala,že bych prostě nemohla být vegetarián-ať jsem z jejich pohledu jakákoli. jetě, že je v Praze tolik dobrých stakehousů!Na rande je opravdu ideální salát))

    OdpovědětVymazat
  6. tak už tě followuju :)
    btw na tý první ti to mega sluší :)

    pavlína z hello kitty akce

    OdpovědětVymazat