neděle 20. března 2011

For Japan


Pravděpodobně každý člověk na světě slyšel o ničivém zemětřesení, hrozící jaderné katastrofě a tsunami, které postihly Japonsko. Je to velmi smutné. Já osobně jsem v Japonsku zažila“ jen“ zemětřesení 5 stupně a už to mi přišlo katastrofické, takže si ani nedokážu představit,jak teď muselo být ničivé.

Japonci jsou ke svému štěstí jeden z nejkultivovanějších a nejvyspělejších národů na světě, přijde mi úžasné, že i v  dnešní skrz na skrz prohnilé společnosti se zranění  Japonci odmítají nechat odvést do nemocnice, jen pro to, že vedle sebe vidí někoho, kdo to potřebuje víc.

Proto celé zemi vycházejícího slunce držím palce, aby je už žádná katastrofa nepostihla a z těch předchozích se co nejrychleji dostali.

 (část mého velice simple nedělního outfitu, musím se přiznat, že v poslední době jsem si oblíbila zderormované jeany)





(klubové hodinky, japonského teamu Furukawa denko)

 xx B
wearing: jeany, balerínky, tričko Zara, náhrdelník H&M, šátek Guess, hodinky z Japonska

9 komentářů:

  1. pripájam sa! :)

    škoda je tá, že mi s tým nič nespravíme... príroda je nevyspytateľná...

    OdpovědětVymazat
  2. clovek si uvedomi, jak je maly,rotze ted nezmuze nic... jen cekat, co se stane dalsiho a snazit se vylizat z toho, co se stalo :o( libi sei,jak si temticky beres japonske hodinky... taky bych to udelala, bohuzel z japonska nemam nic :o(

    OdpovědětVymazat
  3. ten šáteček s hodinkami, to je moc chic!

    OdpovědětVymazat
  4. Čekala jsem, jestli se zmíníš o Japonsku. Je to strašné, zemětřesení v Japonsku, válka v Lýbii... fakt už se bojím. A to jak jsou Japonci kultivovaní a nesobečtí, tak to neskutečně obdivuju a mám je teď o 100% radši :)

    OdpovědětVymazat
  5. :( ach jo japonsko.. ;(

    hodinky sú perfektné

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkně napsané, absolutně s tebou souhlasím. Mimochodem, moc krásný náhrdelník:)

    OdpovědětVymazat