sobota 5. března 2011

Rock You


Včerejší den jsem se rozhodla obětovat restům a s bývalou spolužačkou, kterou jsem  neviděla už přes rok vyrazila na oběd.

Když jsem si vybírala svůj outfit, uvědomila jsem si, že je můj šatník rozdělen do několika částí. První část se skládá hlavně ze simple svršků, jednoduchých kalhot a balerínek, které nosím na rande s přítelem. Další část tvoří extravagantnější kousky oblečení, výraznější kousky doplňků a boty na „zabijáckém“ podpatku, které si nejčastěji beru, když mám někam vyrazit s kamarádkami, poslední část o které se raději nebudu blíže zmiňovat tvoří teplé věci, které nosím na návštěvy k příbuzným s věkovým průměrem 60+.

Jako zajímavost shledávám, že oblečení z prvních dvou částí nejsem schopna kombinovat. Například, když jsem jednou chtěla oživit outfit na rande a vzala si k němu (dle mého názoru úžasný) prstýnek ve tvaru boxera. A zmiňovaný prstýnek, mi už dříve pochválilo několik dívek, tak se mi přítel  zhnuseně podíval na ruku a řekl, že to snad nemůžu myslet vážně. Tento jeho výrok mně donutil si položit otázku: Vedlo by tedy přizpůsobení našeho šatníku ke zřeknutí většiny věcí, za které sklízíme pochvaly u ženského pohlaví? A proč se mužům nelíbí velká část oblečení, která je podle nás tak trendy?












xx B

15 komentářů:

  1. Páni... strašně ti to sluší :) a máš krásné vlasy!

    OdpovědětVymazat
  2. dnesni post je jako z pera carrie b. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyřiď F, ať si nevyskakuje na tvůj prstýnek, známe jeho čepičky :P :D

    OdpovědětVymazat
  4. vypadas jako bys utekla z platna z filmu, ktery se odehrava v newyorku!!!! a to absolutne vsim!!! jsi vazne dokonala!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. krásné boty!

    bohužel jak říkáš, mám kamarádky, které před svými kluky nenosí podpatky, velké prstýnky a různé módní výstřelky.důvod? jejich přítelové to nemají rádi...nepochopím...

    OdpovědětVymazat
  6. Já už ti to sice říkala, ale vypadala jsi naprosto dokonale. Ta tvoje "úvaha" mi dost připomíná, co jsem nosila, když jsem chodila s ty-víš-kým :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud kluk není totální metrouš nebo gay, tak naše výstřelky nemůže nikdy pochopit. Naštěstí(?) se pohybuju skoro jen vedle těch výše zmíněných, tak si klidně můžu vykračovat na podpatcích s prstenem jak Arabela, aniž bych za to byla vražděna, naopak. :-D A ty vypadáš naprosto dokonale a stylově a vůbec. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí ty červené lodičky. Odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
  9. suhlasim s babami lodicky su kuzlene a dokonale podtrhuju tvoj imidz:) som rada, ze moj priatel ma berie aj s podpatkami:)a chcela som sa spytat odkial mas prosim ta tu nadhernu kabelku taku pudrovo ruzovu vacsiu strasne sa mi paci, uplne som sa do nej zapozerala:)))

    OdpovědětVymazat
  10. Me gusta muchisimo tu blog,eres guapisima,te sigo!

    Un besito enorme
    C,

    OdpovědětVymazat
  11. Všem moc děkuji za komentáře:-)

    Anonymní: Ty boty jsou z H&M.

    evie: Ta kabelka je Coccinelle a mám ji už od léta, nicméně patří do kolekce Goodie Bag, takže tam teď budou mít určitě nějakou podobnou:-)

    La Mode: muchas gracias y me alegro de que te gusta mi blog:-).

    OdpovědětVymazat
  12. prepac, ze ta idem otravovat este s tou kabelkou je to prosim ta tato:
    http://www.beinstyle.sk/pro-zeny-kabelky-kabelky-5981c/goodie-bag-velka-damska-semisova-kozena-kabelka-ruzova/121544p/
    dakujem za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  13. evie: Ano to je přesně ona:-).

    OdpovědětVymazat