pondělí 1. listopadu 2010

Part 4.

Nice and Monaco.
Jak bych vám popsala tato dvě města, o Nice se říká, že strávit tam zbytek života je snem každého důchodce. To by soulasilo, na každém kroku potkáte staříka, nebo stařenku a člověka pod 60 byste tam hledali jako jehlu v kupce sena... Ovšem Monaco mně uchvátilo. Vládně tam disciplína a pořádek. Ulice jsou dokonale čisté, lidé oblečení podle poslední módy, na silnicích se prohánějí Ferrari, každý správný občan má svou jachtu, se kterou jezdí na večerní romantické projížďky a kam se podíváte, tak je Louis Vuitton, Chanel, nebo Prada... Monaco je prostě ve všech směrech dokonalé.





V Nice jsem také ochutnala nejdokonalejší Quiche na světě...

Pár následujících fotek bude z oceánografického muzea, které mně ovšem nijak zvlášť neoslovilo...




Chození po Monacu je velice vyčerpávající, proto bylo nutné vyhledat nějaké vhodné místo pro odpočinek, už na první pohled jsem byla zaujata desingovou restaurací, s nádherným exteriérem...








xoxo B.

6 komentářů:

  1. Rok dva zpátky jsem strávila měsíc cestováním po Jižní Francii s rodiči a MONACO byl zlatý hřeb,bohužel jen na pár hodin,ale já bych se tam klidně přestěhovala....

    OdpovědětVymazat
  2. Monaco miluju!!! Měla jsem to štěstí být tam minulý rok na 14 dní a byla to nejlepší dovolená v životě. Nice jsem navštívila taky a taky mě uchvátilo, jako vlastně celá Jižní Francie, tam mě to táhne. :-) A moc se mi líbí tvoje košile. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A tys do těch měst dokonale zapadla :-) Moc ti to sluší a ta pizza je fakt...velká :D yumy :-)
    L.

    OdpovědětVymazat
  4. Nice je krásné město, kde jsem se skvěle zabydlela na dva týdny při studentském pobytu. Monako jsem bohužel nenavštívila, ale z každé strany slyším, že je dokonalé. Určitě se do těchto míst znova několikrát podívám! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. V Nice i v tom muzeu v Monacu jsme byl také :)

    OdpovědětVymazat