pondělí 11. dubna 2011

Summer loves


Dnešní den byl velice nudný, nic zajímavého se nestalo a většinu času jsem trávila ve své fantazii a vzpomínkách, ve kterých  jsem se dostala i k prázdninám, a tak se ve druhé části hodlám zaměřit na letní lásky...









S blížícím se létem je jasné, že se přiblíží i letní prázdniny. K  letním prázdninám neodmyslitelně patří i letní dovolené a k letním dovoleným zase letní lásky.

Na to léto nezapomenu. Bylo mi čtrnáct a v mém životě hrály podstatnou roli mexické telenovely a romantické seriály, které mně krmily  ideály o dokonalých letních láskách a já jim nakonec začala i věřit. Část výše zmiňovaných prázdnin jsem trávila ve Francii, kde pro mě byl připraven tak bohatý program, že na hledání letní lásky nezbyl čas. Své naděje jsem tedy vkládala do druhé části prázdnin, kterou jsem trávila v hotelu S.E.N.. Jednalo se o hotel velice krásný, luxusní, romantický a vyhledávaný lidmi, kteří si chtějí trochu „orazit“ od svého běžného hektického života.

Den před odjezdem jsem poprvé shlédla  film Hříšný tanec a rozhodla se, že prostě musím zažít něco podobného. Co se týkalo materiálu, štěstí mi docela přálo, protože v tu dobu měli v hotelu  soustředění  tenisti, mezi kterými byl například i Tomáš Berdych. Jednoho večera, v čase večeře, když jsem se zrovna cpala velice asexuální kachnou na pomerančích  jsem zahlédla JEHO, byl to hnědooký tenista s delšími blond vlasy a já byla ztracená… Dnes už by se mi asi nelíbil, ale v tu chvíli mi přišel jako ztělesnění dokonalosti. Následující dny jsem tedy trávila tím, že jsem ho „náhodou“ všude potkávala a snažila se navázat hovor… No, nepovedlo se mi to a můj ideální letní románek tak zůstal jen v mé fantazii. Ok, uznávám, že tohle spadá spíš do té druhé kategorie těch nešťastnějších letních lásek a s odstupem času uznávám, že to muselo být pro něj nanejvýš otravné, ale stalo se to o prázdniny, takže aspoň jednu podmínku to splňuje...

Dnes mám na letní románky už poněkud odlišný názor, ale zajímá mně ten vášJ







(weheartit.com)

xx B
wearing: šortky - ???, košile - Benetton, balerínky - H&M, pásek - Givenchy

11 komentářů:

  1. Nemám ráda románky a lásku už vůbec né tu letní, pak se na to každý vymlouvá ...

    OdpovědětVymazat
  2. Žádnou letní lásku jsem nepotkala a vůbec nelituji :).

    OdpovědětVymazat
  3. Yay! Super story! Už len vetičky typu "Bylo mi čtrnáct..", "prázdniny, které jsem trávila v hotelu S.E.N.", "Den před odjezdem jsem poprvé shlédla film Hříšný tanec", "v tu dobu měli v hotelu soustředění tenisti".. sa usmievam, skvelo sa to číta.. len škoda, že si ho neoslovila a neskončilo sa to románikom.) A tá ružová košieľka s mašľou sú dokonalééé!!

    OdpovědětVymazat
  4. Detail mašle na krku - super, šortky paráda, pěkně jsi ten outfit dotáhla a wo tom to je, že? .-))
    http://natalovo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Oh Summer Love Story :D A ten outfit Barunko, jsi moje ikona! Půjdeš mezi Audrey, Natalii a Grace! :D

    OdpovědětVymazat
  6. ty jsi krasna!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. pěkná košile...oooh summer love..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Bezvadnej outfit!!! A letní románky? Já jsem jedině pro! Jsem zastánce toho, že je-li možnost udělat si pěknej zážitek, jdu do toho, i když si dost vybírám :)Buď zbydou jen pěkný vzpomínky, nebo třeba pěkné, důvěrné a takové trošku napínavé přátelství na celej život, jako třeba to moje :)

    www.beawesomekitty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. That little bowtie is such a fabulous detail to a super chic and polished ensemble! YOu look lovely in pink hun, Great finds, thanks for sharing!

    xo-Julie

    Haute Khuuture Blog

    OdpovědětVymazat
  10. jaaj akoby som sa vratila rok dozadu :)

    OdpovědětVymazat
  11. no, ja jsem spis pro trvale vztahym takze asi tak :)

    OdpovědětVymazat