pátek 19. srpna 2011

Let's go party!!!


Že ta noc bude, jak by řekl Barney Stinson legendární, jsem věděla už od května. Po včerejšku můžu s klidným svědomím říci, že jsem významu slova legendární opravdu dostála.

Ze začátku to sice vypadalo, že se nic konat nebude, s A jsme se měly sejít v jednu a když jsme jí ve čtvrt na dvě volala, kde je, vzbudila jsem jí… Myslím, že se jí co se týče přípravy podařilo překonat světový rekord, protože přijela opravdu rychle.

Odpoledne jsme strávily první společnou návštěvou u Paula.





Od A k 20:-)













A mi z Ameriky přivezla i mé oblíbené Reese's:






Na večeři jsme se vydaly do Grosseto Marina, jídlo bylo opravdu vynikající a obsluha byla velmi, pozorná a ochotná, fakt, že jsme po celou dobu mohly sledovat západ slunce, zrcadlící se Vltavu a Pražský hrad v pozadí, byla už jen třešnička na dortu.


Salmone alla tartara

Peperoni ripieni al formaggio




Prosciutto cotto e funghi, Quattro formaggi







Po večeři následovala návštěva kina a zhlédnutí posledního dílu Harryho Pottera.





Najít ten správný bar, ve kterém to aspoň trochu žije, se zdálo býti nadlidským úkolem, pokud vám mohu doporučit ve všední dny nemá do Hard Rock Café, Coyotes, La bodeguity cenu vůbec chodit. Jako správná volba se ukázal Tretter’s bar s velmi milým, barmanem, který trval na tom, že nemůžeme odejít, dokud si s ním nedáme drink na účet podnikuJ.





V Roxy jsme potkaly sympatické švédy, kteří se s námi vydali do Karlových Lázní. Tam to opravdu žilo,spoustu cizinců, kteří vás každých pět minut oslovují a neváhají přijít ani s vyznáním lásky, či žádostí o ruku, což mně opravdu pobavilo.










Kolem páté ráno jsme se A vydaly na noční procházku vylidněnou Prahou a já byla pyšná na svůj nápad vzít si svetřík, hodil se.

Pokud si chcete skutečně užít Pražský hrad, navrhuji se tam vydat za svítání, je to opravdu krásný zážitek a budete-li mít štěstí, potkáte prezidenta v pyžamu:-D.








O snídani se říká, že je to nejdůležitější jídlo dne a o té po probdělé a protančené noc, to platí dvojnásob, místo bylo jasné Bakeshop, protože tam nemají mé oblíbené vafle, rozhodla jsem se pro francouzský chléb s máslem a medem, byla to dobrá volba.






















Po necelých 30 hodinách bez spánku byl konečně čas navštívit postel...

(doplňující fotky weheartit.com)
xx B

8 komentářů:

  1. júúú, vyzerá to na pekný rozjazd!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvělé fotky, museli jste si to pořádně užít:)

    OdpovědětVymazat
  3. Welcome back ;) C.

    OdpovědětVymazat
  4. tak toto je aká sranda, tieto vaše fotky z celého dňa :))

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to úžasně a já už vím, co byla zač ta skvělá pekárna, co jsem kolem ní v Praze šla.. Bakeshop!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné ! dokonalý den i noc a to kino ! závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. milujem tvoje vlasy!!môžem ťa ostrihať? :)

    OdpovědětVymazat
  8. To musela být jízda:) Jinak dodatečně, všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat