středa 6. června 2012

Fighters night and sports


Začalo to už ve starověkém Římě. Aréna zaplněna davy dychtící po krvi, toužící vidět jediné, boj na život a na smrt. Panovník, jenž měl v moci rozhodnout o životě gladiátorů a pochopitelně sami gladiátoři, kteří měli jediný úkol. Svou smrtí a utrpením pobavit celou arénu. 

Dnes se už legálně na život a na smrt nebojuje. Gladiátorské arény vystřídaly sportovní haly, lože s panovníkem a šlechtou se změnily ve VIP sekce, kde usedávají sponzoři, majitelé a jiní důležití lidé. Gladiátory jsou nyní boxeři, zápasníci, thaj a MMA bojovníci. Snad jen jedna z mála věcí, jenž byly zachovány je úspornost oblečení. Ve většině případů by byla opravdu škoda ta vypracovaná těla zahalovat.

Nevím, zda za to můžou geny, ale sporty jako box, kickbox a MMA patří k mým oblíbeným. Proto jsem se rozhodla navštívit Noc válečníků. Atmosféra vládla opravdu úžasná. Sportovní hala, byla kapacitně vyčerpána a na každém návštěvníkovi byla vidět nedočkavost. Nemohla jsem se tedy také dočkat až se začne. Jednotlivé souboje byly váhově rozděleny a za celý večer se jich odehrálo 11, při čemž se opravdu bylo na co dívat a já měla možnost vidět dokonce své první KO. V plánech na příští boxerskou akci mám jasno. Určitě přijdu znovu:-).




Nevím, zda k tomu pomohla Vídeň, kde jsem navštěvovala posilovnu každý den, ale sport se stal mojí vášní. Především tedy ve slunečných dnech kolečkové brusle a horské kolo, na kterém spolu s A podnikáme exkurse po českých  hradech a zříceninách.

¨
















A jaký je váš oblíbený sport a vztah ke sportu všeobecně?
xx B
wearing: tílko - Roxy, legíny H&M, boty - Adidas, čepice- vintage/ tričko - Zara, legíny - H&M, boty - Adidas, brýle Ray- Ban,/ plavky - Playboy,/ šortky - Nike, tričko - Zara, boty - Nike, brýle - Ray-Ban,/ tílko, kalhoty - Zara, košile - Ralph Lauren, brýle - Ray-Ban, brusle Bauer





4 komentáře:

  1. Já mam nejraději tanec. Před lety to byl irský tanec. Toho jsem ale nechala a přešla na zumbu. Nevim, jak je to možný. Protože oba tance jsou uplně něco odlišného. Vrátila bych k irským, ale nemůžu už najít lekce v našem městě ://

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Není tvůj přítel náhodou hokejista?:)))

    OdpovědětVymazat
  3. konečně zase článek :) piš jich prosím víc, miluji je :))

    OdpovědětVymazat
  4. taky zbožňuju tvoje články.)) doufám, že budeš přispívat častěji!

    OdpovědětVymazat