neděle 28. listopadu 2010

Meet me!

Když jsem se dnes ráno probudila a zjistila, že svítí sluníčko, začala jsem skákat po pokoji a vykřikovat, "Hurá svítí sluníčko, konečně si můžu zase vzít svoje Ray-banky." a v ten okamžik jsem se také rozhodla, že dnešek bude úžasný den. Byl. Při čekání na A mně zastavili dva Julemani z Ikei a říkali: "Slečno, vezměte si poukázku na jídlo do Ikei, vy jste taková hubená!" Přesně to byl okamžik, kdy jsem se rozhodla, že Julemani jsou moc milý lidé a ještě si hodně rozmyslím, kdo mi letos přinese dárky...

Po setkání s A jsme se vydaly směr Bakeshop, kde měli bohužel plno. Už nás mohlo zachránit jen Nespresso, cestou tam jsme prohlížely vánočně vyzdobené obchody a shodly se na tom, že Hermés si na výzdobu výlohy musel pravděpodobně najmout magora...

V Nespressu jsme strávily mnohem víc času, než bylo v plánu, takže jsme na meet up nestíhaly a dorazily pozdě, ale přece. Když se ukázalo, že jsme konečně všichni, vydali jsme se směr CODE:MODE, bohužel mně nijak zvlášť neoslovil a jedá věc, která se mi tam líbila, bylo vlastnoručně vyrobené tričko Martina Kelbla, které mu zde musím ještě jednou pochválit, protože by ho z fleku mohl začít prodávat kde jaký Concept Store.

Po odchodu  CODE:MODE jsem musela blogery opustit a skočit si něco vyřídit a když jsem se s nimi před Cartierem znovu setkala, byla ve vzduchu otázka: "Kam teď?" Původně bylo v plánu, že se navštíví sky bar Cloud 9, ale tam se už nikomu nechtělo. V Hard Rock Café měli plno, což byla škoda, protože tam měla koncert nějaká kapela s velmi chytlavou muzikou. v Coffe Heaven měli bohužel taky plno, tak nás napadl Myslbek. S blogerkami co vydržely až do konce jsme se usadili v nově oteřené kavárně a čekaly a čekaly a čekaly. Když už hranice mojí trpělivosti přetekla tak jsem se se slovy:" To zastávají stejný názor, jako já ve škole, že když je toho moc, tak to prostě nedělám?!" vydala za tamnějším personálem zjistit, jak to tam vlastně mají s obsluhou. Pak už nás nebavilo čekat, tak jsme se přesunuly do vedlejšího Sushi Pointu, což byl dobrá nápad. Tom yum polévka s mořskými plody byla vážně yummy:) A to už byl tak nějak konec, protože poté nastal čas jít domů.

Jinak meet up byl super nápad a velmi se vydařil. xoxo












Když jsem si v Nespressu sundala kabát, tak A pronesla:"Ty sis teď osvojila look businessmanky jo?"





Vánočně vyzdobenou Pařížskou ulicí jsme vždycky okouzlena...


7 komentářů:

  1. áách Pařížská..
    ta polívka vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásný outfit, nechceš prozrazovat, odkud oblečení máš? :)

    OdpovědětVymazat
  3. moc se mi líbí tvá kabelka a způsob jak ji nosíš a kombinuješ ji k outfitům, je to takové charakteristické oživení a to se mi líbí!
    a představa pohodového setkání tolika "zasvěcených" se mi taky líbí =)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé tak to jste si musely užít :-)) i přes to, že bylo sna v každém pražském podniku plno :D a samozřejmě jste stylové jako vždycky, ale to obě dobře víte ;-)) a to tvoje puntíkaté tričko je super :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé ta košile!Miluju puntíky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. yeah, tak to sem rád, že se ti to triko tak líbilo :)
    kéžby ho někdo prodával pro masy. .)))

    OdpovědětVymazat