středa 27. dubna 2011

Picnic



S A máme hodně tradic, a jsme schopny slavit téměř cokoli, například první sníh, tak není divu, že jeden z prvních skutečně krásných jarních dnů jsme jako každoročně oslavily piknikem. Letos se odehrál ve stylu Stepfordských paniček a já tak mohla premiérově vytáhnout svoje úžasné šaty, za které patří moje obrovské poděkování Káťám ze showroomu, protože se staly mými nejoblíbenějšími.

Na pikniku jsem strávila asi tři hodiny a kdyby mně nevyhnal soumrak a dělající se zima, tak bych tam byla schopná být i podstatně déle. Časovou prodlevu mezi jednotlivými pochoutkami jsem vyplňovala hraním badmintonu s A, ve kterém nejsem tak dobrá, jak jsem si původně myslela... Úžasné bylo i jídlo, mimo mých oblíbených baget a coly Karl Lagerfeld, kterou jsem dovezla z Francie a schovala speciálně pro tuto příležitost, se mi podařilo sehnat ve firmě Country Life i citrónovo-kokosové sušenky v BIO kvalitě, které neměly chybu. 

A co vy? Máte se svou BFF také nějakou tradici, nebo zvyklost, kterou každoročně dodržujete?
















Detail těch nejdokonalejších šatiček:


Yummy:






I love:







(weheartit.com)

wearing: šaty- H&M, bolerko, balerínky - Zara
xx B

10 komentářů:

  1. Krásné fotky!
    Kdepak jste vzaly tu colu od Lagerfelda? Ta se tu taky prodává? :O

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem nějaké fotky viděla u ABNY, ale musím to napsat znovu...Máš přenádherné šaty! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím žádné tradice nemáme, ale Velikonoce jsme slavily pátečním pařením, sobotní procházkou a nedělním filmovým maratonem! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně jsi mě teď navnadila zajít si na piknik! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hned jsem dostala chuť udělat piknik! Vypadáš jako panenka :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je bozi, no fakt! Chci taky a hned!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou fakt krásné... stepfordským paničkám fandím :) A "dělající se zima" je super pojem, asi taky začnu používat!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jak si vytvořila tak překrásné vlnky ve vlasech?

    OdpovědětVymazat
  9. tyjo u abny jsem se docetla ze uz v zari se budes stehovat do Londyna! Tak to gratuluji to je vazne skvele.) a nechces napsat k tomudle tematu stehovani nebo studiu v Londyne nejaky clanek?? hrozne me to totiz zajima:D:)

    OdpovědětVymazat