neděle 6. listopadu 2011

BFF's are together


Když jsem se v pátek ráno probouzela, měla jsem úsměv na tváři, který nezmizel ani když jsem zjistila, že mi nějaký drzý voják sprostě zcizil hrníček s britskou vlajkou, ze kterého jsem zvyklá pít kávu. Pátek byl totiž dnem, kdy mě přijela do Londýna navštívit A. Celý den a vlastně i víkend se nesl v klasickém holčičím stylu. Nakupování na Oxford street, vysedávání po kavárničkách a protože s A milujeme procházky, prošly jsme si téměř celý Londýn pěšky.









Vlastně jsme zvládly ujít trasu od London bridge k Tower Bridge a od Tower Bridge k Buckinghamskému paláci, odtamtud na Oxford street a zpět k London Bridge, zpětně jsme zjistily, že je to přes 30 km...









Anglické Ludrée bude asi jen na okrasu, protože kdykoli jsme kolem něj šly, měli zavřeno.


A se po sledování Sweeneyho Todda rozhodla, že musíme na meat pie do Fleet street, jak sama uznala byl to trochu úchylný nápad, ale meat pie byl velice yummy.



Nic není romantičtější, jako brouzdat se spadaným listím uličkami vedoucími k místu, kde přebývá sama její královská výsost.


Jste-li unaveni a potřebujete pauzu, není na Regent street lepší místo, než Caffé Concerto. Mají tam neustále plno a nejlepší volbou je odpolední čaj pro dva obsahující čaj dle vlastního výběru, sandwiche, buny a minizákusky.



xx B 

wearing: bunda, kalhoty - Zara, boty, buřinka - H&M, body - Gap, šála - Burberry, brýle - Ray- ban, kabelka - Longchamp, pásek - Mango






9 komentářů:

  1. prostě jako v pohádce :-) taky se tam chci vydat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. moc hezky, londyn me fascinuje a urcite se tam chystam :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. hmm, z čeho asi byl ten meat pie? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jak já Vám tu pohodu závidím!:))

    A zvu tě na giveaway na mém blogu!;)

    OdpovědětVymazat
  5. a proč tedy držíš na těch prvních fotkách cigaretu? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno co se takhle drží nemusí být hned cigareta, všimni si, že na stejných fotkách drží i kelímek s pitím

    Fotky jsou fajn, hned bych se do Londýna vydala

    OdpovědětVymazat
  7. Ludree otevreli nedavno, takze bud jeste nebylo po otevreni, nebo jste tam sli o vikendu, kdy je vetsina shopu v city zavrena :) Pracuji totiz kousicek od nej, ja uz jsem to tam stihla omrknout v patek vecer :)

    OdpovědětVymazat