úterý 15. listopadu 2011

S


Pátek jsem měla strávit v po kancelářích.  Nepoučena z chyb předchozích, jsem ráno opět nestíhala a opět vyrazila bez snídaně, kterou jsem nakonec musela zredukovat na malé presso s šéfredaktorkou Louis. Poté jsme se připojila k Charlie, jenž mi měla zadat práci. Očekávala jsem, že budu třídit faktury, nebo rovnat časopisy. Ještěže jsem se nevsadila, protože bych prohrála. Cahrlie mi oznámila, že slyšela , jak se mi povedl styling šperků a je prý zvědavá, co vše se ve mě ještě skrývá. Mým úkolem se stalo vymyslet téma dalšího focení. Dopoledne jsem tedy strávila na nejrůznějších inspiračních stránkách, archivech časopisů a samozřejmě blozích. Krátce po polední pauze jsem Charlie předala své nápady a k mému překvapení se jí líbily a já myslela, že tím můj den v kanceláři končí, ne, Charlie mne požádala, ať jí napíšu článek o jarních trendech. S článkem byla nakonec spokojená nejen Cahrlie, ale i šéfredaktorka Louis, která mi nabídla spolupráci:-). Má radost neznala mezí a v té euforii jsem se rozhodla si z redakce zajít jen tak projít po břehu Temže, zaskočit ještě do centra a na Oxford street, kde jsem začala s pořizováním Vánočních dárků a rekvizit do mého kosmetického spotu:-).

 Štěstí a šťastný se používá ve dvou odlišných významech či souvislostech, jako vnější příznivá událost nebo okolnost, často nahodilá a nezasloužená: „mít štěstí“; nebo jako blaženost, vnitřní pocit radostného a více méně trvalého vyplnění: „být šťastný“. Ovšem kdyby se mě někdo zeptal, jak bych ho definovala, pravděpodobně bych popsala páteční den:-)


V redakci mají smysl pro humor a tak se rekvizity z vánočního focení použili k pobavení ostatních.


yummy








xx B

9 komentářů:

  1. To je naprosto skvělé, moc gratuluji!!! A jen tak dál, držím pěsti!

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k uspechu a preji mnoho dalsich...sakra, uplne me to nakoplo, abych se konecne zbavila vysokoskolskych povinnosti jednou provzdy a konecne zacala spolupracovat s magaziny na vazno :)
    http://requirespassion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. a ty tam vlastne robis aupair alebo budujes karieru:D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji :-)to je opravdu štěstí... miliony holke by pro tohle vraždilo .. a píšeš opravdu skvěle

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Přeji ti to a dobře se o tom čte a můžu se Tě zeptat, jak jsi se k tomu dostala? Jela jsi původne jako au-pair ne?

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za milé komentáře:-).

    Loli: Doufám, že se vysokoškolských povinností brzy zbavíš a budu se těšit na tvou spolupráci s magazíny:-)

    Evie: Jako au-pair pracuji pořád. A s S magazine budu momentálně spolupracovat dálkově, protože se příští čtvrtek stěhuji do Vídně, ale ráda bych se poté vrátila a spolupracovala s nimi na stálo...

    Anonymní: Můj známý se zná s šéfredaktorkou a zmínil se o mě:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju. Třeba začneš psát i pro nějaký německý časopis :-)

    OdpovědětVymazat
  8. wow to je super,gratuluju(a závidím!:D) !

    OdpovědětVymazat
  9. píšeš skvělý články!! Jen tak dáál :)) miluju je! a strašně ti přeju a zároveň závidím takovoudle skvělou příležitost ;)
    Můžu se zeptat proč se budeš stěhovat do Vídně? Já myslela že ta rodina u které děláš aupair žije v Anglii..
    piš dál! měj se:)
    xoxo

    OdpovědětVymazat