pondělí 20. prosince 2010

I have got a secret, but the Victoria's secret is the best

Asi každá z nás se občas nechá unést do světa fantazie, ve kterém může být úspěšnou modelkou, která si nemůže vybrat mezi předváděním pro Dior, Chanel, Pradu, nebo Gucciho a přehlídky prostřídává s romantickými večeřemi s Bradem Pittem, Johnem Deppem a Christianem Ronaldem...

Já osobně ve své fantazii (ve které občas bývám častěji, než v realitě), působím jako modelka pro Victoria's secret. Tato značka mně neustále fascinuje a když se dívám na přenosy z módních přehlíek, jsem jako v transu. Jejich fashion shows jsou vždy dokonale propracované a nápadité. Velice rozkošná mi přišla například modelka, s čepečkem a diplomem budící fakt, že zrovna promuje, nebo bonbónové spodní prádlo, které předváděla Adriana Lima.

 Fakt, že pro ně předvádějí ty nejkrásnější ženy světa, snad ani není třeba připomínat. Z jejich modelek jsem si nejvíc oblíbila již výše zmíněnou Adrianu Limu. Je velice krásná, má prefektní ženskou postavu a u Victoria's Secret není žádným nováčkem.

Ke své velké radosti jsem v Praze objevila obchod, který značku Victoria's Secret prodává, takže se tam chystám brzy vypravit. A co vy, jste Victoria's Secret unešeni stejně jako já?:-)

 







xoxo B

6 komentářů:

  1. Není nad to, zachumlat se do peřin a koukat na přehlídky VS! Zrovna nedávno jsem to zase prováděla... btw, přidávám se k dotazu nade mnou - kde v Praze tuhle značku prodávají? :o

    OdpovědětVymazat
  2. Slovanský Dům:)) http://www.fashionofny.cz/
    také už jsme tam zavítala:))
    miluji VS a jejich shows jsou proste neskutečné!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak před dvěma lety jsem byla ve VS na Flóře, ale nejsem si jistá, zda tam ten butik stále je.

    Tahle značka je jednoduše dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  4. T a Eva Lili: V praze na Vinohradech je obchod, který se jmenuje So Pretty a ten VS prodává...

    myraspberrylife: Děkuju za typ určitě se tam také podívám:-).

    Adél: Přesně ten obchůdek jsem měla na mysli a VS je opravdu dokonalá:-)

    OdpovědětVymazat
  5. uich prehliadky sú skvelá- Victoria patrí medzi najlepšie u mna :)

    OdpovědětVymazat