neděle 23. října 2011

Sweet sunday


V neděli jsme se s přítelem rozhodli inspirovat písní od Bruno Marse - Lazy song

Today I don´t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don´t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cause today I swear
I´m not doing anything

a část dne jsme strávili v hotelu. Nyní něco málo o místě, kde jsme byli ubytovaní. Nejednalo se o klasický hotel, byly to spíše lázně, takže ideální místo k odpočinku. Interiér byl zařízen v klasickém britském stylu. Ovšem věc, která mu dominovala, byla typická britská snídaně.






číslo našeho pokoje, které nikdy nezapomenu...












Vždy jsme se nemohla dočkat, až nastane čas snídaně, kromě klasického švédského stolu,  si můžete vybrat ze širokého výběru pravé anglické snídaně.



Míchaná vejce, slanina, grilované rajče, topinka, yorkshirský černý pudink, houby a Wiltshireská slanina, jenž patří k nejvyhlášenější v celé Anglii.





Když už jsme s přítelem měli dost líného dne, vyrazili jsme na menší procházku po okolí. 






Oběd jsme se rozhodli dát v Britském pubu. Dobrý pub poznáte podle toho, že v době oběda je tam narváno, Britové totiž víkendy tráví odpočinkem a maximálně se věnují svým rodinám a přátelům, takže můžete všude vidět skupinky rozesmátých lidí, trávicí čas oběda pohodou konverzací v oblíbeném podniku.






Přítel si se mnou musel pravděpodobně připadat jako na boot campu, protože jsme nachodili tak 20 km a nakonec se naše nedělě vůbec nepodobala Lazy songu.











Vyčerpáni poznáváním krásy Velké Británie, jsme se rozhodli vykompenzovat,  delikátní, nicméně obrovskou večeří, kterou jsme neměli šanci sníst...



Protože má dobrodružství tady nabírají nečekaných zvratů, můžete v nejbližší době očekávat článek  Yourku:-).

wearing: holinky - Burberry, brýle - Ray-Ban, kabelka - Longchamp, bunda, kalhoty - zara, tričko - Roxy

xx B













4 komentáře:

  1. nádherná atmosféra, která sálá i z těch fotek :)

    OdpovědětVymazat
  2. tie obrastené brečtanom domčeky milujem!!naozaj super teda, by som si dala také dva dni voľna.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásně píšeš o Anglii. Čtu Tvůj blog už dlouho, vlastně od doby co sis ho založila :) Taky jsem jako malá žila v Dánsku, proto se sem vracím pořád a teď ještě raději, když přispíváš tak často! Moc ráda bych se tě zeptala na pár věcí ohledně Tvé práce v Anglii, ale zdá se mi trapné to vypisovat sem... budu moc ráda když mi napíšeš na e-mail devious.tofu@seznam.cz; neboj, nebude to žádný výslech! A děkuju
    Eva

    OdpovědětVymazat